תקנון זה חל על תהליך ייעוץ ותכנון טיולים בהתאמה אישית המבוצעים ע"י נטע טרגל-שמואלי  ייעוץ טיולים (להלן: "מספק השירות"), עוסק מורשה מספר 26930446.

בחתימתך על מסמך זה, הנך מקבל את תנאי השימוש ומצהיר/ה כי תפעל/י לפיהם.

פגישת ייעוץ

1. הפגישות יתואמו באחת מהדרכים הבאות: דרך לינק לאפליקציית קלנדלי שנשלח או דרך המייל/טלפון מול מספק השירות. באפליקציית קלנדלי יתקבל אישור מיידי , דרך המייל יש לקבל זימון ב gmail .
2. הפגישות יתקיימו באופן פרונטלי במשרדי מספק השירות או בזום  לבחירת הלקוח.
3. משך פגישה הוא בין שעתיים  לשלוש – לא ניתן לפצל את הפגישה לשתי פגישות, אלא בהסכמת מספק השירות. הזמן המינימאלי לפגישה ראשונה הינו שעתיים .
4. על הלקוח למלא טופס אפיון וטופס הסכמה לתקנון ותנאי השימוש טרם הפגישה ולשולחו לפחות 3 ימים לפני מועד הפגישה .

5. על ביטול או דחיית פגישה יש להודיע לפחות 48 שעות מראש .

תשלום

1. התשלום עבור פגישות הייעוץ יתבצע בתום הפגישה וניתן לשלמה באמצעות ביט , פייבוקס , העברה או במזומן , לפי בחירת הלקוח.

3. התשלום יתבצע גם אם החליט הלקוח מכל סיבה שהיא לוותר על הנסיעה או לנסוע ליעד אחר .

4.שירותים נוספים שיתווספו בהמשך יתומחרו בנוסף לתמחור הראשוני

5. לאחר ביצוע תשלום התמורה תומצא למזמין קבלה כדין.

מהלך הפגישה

הייעוץ כולל :

  1. מעבר על שאלון האפיון המשפחתי ולימוד הסגנון הטיולי שלכם והרצונות . ייעשה ע"י נטע לפני מועד הפגישה . יש לשלוח את האפיון לפחות 3 ימים לפני מועד הפגישה
  2. מפגש של כשעתיים-שלוש להרכבת מסלול הטיול , מפת המסלול , בדיקת המרחקים , אפשרויות למקום נחיתה והמראה , אטרקציות מתאימות , חלוקת ימים , מיקום לינות בהתאם לחלוקת הימים , טיפים , ועוד ..
  3. שיתוף במאגר המידע של נטע טיולים ,  לכל אזור בטיול ממאגר המידע של נטע טיולים.
  4. משלוח קובץ המסלול/ים שנבנה במהלך המפגש.
  5. אפשרות למיילים לכל שאלה עד למועד יציאתכם לטיול .
  6. היעוץ אינו כולל כתיבת ספר טיול מפורט.


שירותי קרקע

  1. הייעוץ אינו כולל איתור או התאמה או הזמנת מקומות לינה, טיסות או רכבים.
  2. לכל יעד , מלבד דרום אפריקה יימסר ללקוח קובץ לינות שנאסף ע"י נטע ולקוחות ממליצים . באחריות הלקוח לבדוק את טיב מקום הלינה, מיקומו והתאמתו לצרכיו
  3. ביעוץ לדרום אפריקה, הזמנת הלינות והספארי תנתן על ידי הסוכנת המקומית , אלא אם הודיע הלקוח מראש שאינו מעוניין בשירותי קרקע ובתמיכה במהלך הטיול .
  4. האחריות לשירותי הקרקע בדרום אפריקה תנתן על ידי הסוכנת המקומית , כמו גם תמיכה טלפונית לכל שאלה ובעיה . התשלום לשירותים אלו יעשה ישירות לסוכנת המקומית ועל פי תנאי העבודה איתה .

לאחר הפגישה

  1. הקשר בין הלקוח לנטע טיולים  יתבצע באמצעות מייל – לשאלות שמצריכות בדיקה / מענה מפורט וווטסאפ לשאלות דחופות
  2. ייעשה  כל מאמץ לחזור בהקדם להודעות ומסרים, אך ייתכנו זמני המתנה ארוכים יותר.
  3. על כל לקוח (או קבוצת לקוחות) יהיה להגדיר איש קשר ראשי מולו מתבצעת התקשורת השוטפת.
  4. ליווי ותמיכה לאחר הפגישה, הן לפני הטיול והן במהלך הטיול, ניתנים כשירות ואינם מתומחרים כחלק מחבילת הייעוץ.

תמחור

מחירי היעוץ  ושירותי "נטע טיולים " עשויים להשתנות מעת לעת. המחיר שיחייב את הלקוח יהיה המחיר בעת ביצוע ההזמנה בהתאם להצעת מחיר פרטנית)

קניין רוחני

  1. . הלקוח מאשר כי כל מידע ו/או קניין רוחני אחר שיופק על ידי נותן השירותים במסגרת החוזה יהיה קניינו הבלעדי של נותן השירותים, וזכויות היוצרים בחומרים ובשירותים שיימסרו ללקוח יהיו של נותן השירותים בלבד. החומרים שיועברו אל הלקוח במסגרת מתן השירותים יהיו לשימושו הפרטי והאישי בלבד של המזמין. תיק הטיול ו/או כל חלק ממנו אשר יימסר למזמין במסגרת מתן השירותים אסור להעברה לכל אדם ו/או גוף שהוא ו/או לפרסום ו/או לשכפול ו/או להעתקה ללא רשות מפורשת, מראש ובכתב מנותן השירותים. מבלי לגרוע מן האמור לעיל, המזמין מתחייב שלא להעביר את תיק הטיול ו/או חלק ממנו לגופים מסחריים ו/או מעין מסחריים ו/או לפרסם את תוכנו בדרך כלשהי, כולל ברשתות החברתיות .
  2. הלקוח מאשר כי לא יעביר לכל גורם שלישי מידע שהועבר אליו הקשור בנותני השירותים: ספקים , ומדריכים .

סיכון, אחריות ושיפוי

  1. מובהר כי נותן השירותים לא יישא בכל אחריות בגין נזק ו/או הוצאה כספית ו/או הפסד אשר יגרם כתוצאה ממעשה או מחדל אשר בוצע על ידי המזמין ו/או מי מטעמו. מבלי לגרוע מן האמור לעיל, נותן השירותים ו/או מי מטעמו, לא יהיו אחראים לכל נזק הנובע מכוח עליון או נסיבות שאינן בשליטתו, ובכלל זה מלחמה, שביתה או השבתה, פעולות  חבלה, הפרעות לסדר הציבורי, מעשה או  מחדל של צד שלישי או מגבלות שהוטלו  על  ידו, חוקים, תקנות, צווים או הוראות ממשלתיות אחרות, מגבלות ביטחוניות, מגיפה, או נסיבות אחרות שאינן בשליטתו ואשר בשלן אין באפשרותו לעמוד בהתחייבויותיו.
  2. ידוע למזמין כי שינויים בדרישות הטיול (כגון: שינוי מסלול מבוקש, מספר ימי טיול, מספר משתתפים, גילאי המשתתפים, היקף הוצאה, מועדי נסיעה ועוד) אשר ייעשו לאחר מועד החתימה על הסכם זה, יכולים לגרום לעלות נוספת על פי אופי והיקף העבודה הנדרשת מנותן השירותים לשם מימושם. כמו כן, יובהר כי נותן השירותים אינו מתחייב לבצע שינויים בפרטי הזמנה לאחר שהחל בייעוץ והכנת התיק, על פי שיקול דעתו הבלעדי ובהודעה מראש למזמין.
  3. יובהר כי נותן השירותים אינו סוכנות נסיעות ולא יישא באחריות סוכן נסיעות. המזמין יהיה האחראי הבלעדי להזמנת ותיאום מקומות הלינה ואטרקציות ישירות מול מקום הלינה או הספק המקומי. האחריות על בדיקת ימים ושעות פעילות של אטרקציות, התאמה לגילאי ילדים, מחיר ותנאי ביטול חלה על המזמין בלבד.  יובהר, כי נותן השירותים אינו צד לכל התקשרות בין המזמין לספקי השירותים של האטרקציות ומקומות הלינה והוא פועל אך ורק על מנת להמליץ ולייעץ למזמין, ונותן השירותים אינו מספק את שירותי האטרקציות ומקומות הלינה. לפיכך, כל האחריות לשירותי הלינה והאטרקציות, לרבות טיב השירותים, תכונותיהם, רמתם, איכותם, אופן אספקתם, מחירם והתשלום בגינם חלה על הספקים החיצוניים מהם נרכשו השירותים, ולכל טענה ו/או דרישה ו/או בקשה יש לפנות אך ורק לספקים החיצוניים.
  4. בכל הנוגע למידע הקשור לרכב מושכר, הפלגות, טיסות, כרטיסי הנחה מסוגים שונים שעות פתיחה, מחירים, מספרי כבישים וכיוצא בזה, נותן השירותים יספק  למזמין  מידע מתוך הידע הקיים ברשותו, המתבסס על ניסיון קודם ועל מידע מהחברות השונות (חברות התעופה, השייט, כרטיסים וכו'), אשר הינן צדדים שלישיים. חשוב להדגיש כי נותן השירותים לא יישא באחריות ישירה או עקיפה במידה והידע שנמסר לו מהחברות הנ"ל איננו נכון ו/או אינו מדויק ו/או חל בו שינוי שלא ניתן לו פרסום פומבי.

בלעדיות

ככל והמזמין יעשה שימוש בשירותיו של גורם אחר, אשר הומלץ על ידי נותן השירותים, לנותן השירותים לא תהיה כל אחריות בשל נזק שיגרם בשל עבודת נותן השירות האחר. למזמין לא תהיה כל טענה בעניין זה. המזמין לא יהיה רשאי להעסיק ו/או ליצור כל קשר עם מי מעובדי נותן השירותים, לרבות צד שלישי כלשהו ככל ונותן השירותים ייעזר בשירותיו כאמור, שלא כחלק מאספקת השירותים, במשך 12 חודשים ממועד סיום ההתקשרות אלא באישור נותן השירותים מראש ובכתב.